У другу суботу вересня в Україні відзначають День борщу. Це свято було встановлено з метою популяризації української кухні та культури. Борщ — один з найвідоміших українських супів, і цей день є чудовою нагодою для того, щоб насолодитися цією традиційною стравою та відзначити українські кулінарні традиції.
Отож, напередодні Дня борщу для молоді з інвалідністю та слухачів Університету третього віку проведено низку заходів та майстер-класів, де вони мали можливість дізнатися про історію та традиції приготування цієї унікальної української страви, а також ознайомитися з різними варіаціями борщу, які існують в різних регіонах.
Особливим акцентом стало приготування класичного борщу, що дозволило поглибити знання про національну кухню та культуру, а також створити сприятливу атмосферу для спілкування та навчання.
0 коментарів